nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Проектот План за управување со речниот слив на реката Брегалница има за цел изработка на одржлив и опширен план за водените ресурси на втората по големина река во Македонија. Проектот се имплементира во согласност со Македонското законодавство и стандардите на ЕУ. Во наредните четири години на проектот ќе работи консултантски тим од локални и интернационални експерти заедно со Министерството за Животна средина и просторно планирање.

На веб-порталот www.bregalnica.mk, ќе најдете вести, информации и слики за проектот План за управување со речниот слив на реката Брегалница. Ве покануваме да коментирате и ги споделите вашите идеи за објавените информации. Истотака можете да не следите на нашиот канал на twitter (@bregalnicariver) и гледате слики и видеа на нашите канали на Flickr и Youtube.

Нови постови

  • Голем интерест за Четвртата Јавна презентација
    » Повеќе
  • Четврта Јавна презентација 26 Ноември 2015 Кочани
    » Повеќе
  • Изработен Нацрт План за управување со речниот слив
    » Повеќе